Om oss

Greenway-Norge AS

Greenway-Norge en familiedrevet bedrift som er norsk pioner på plantebasert engangs serveringsprodukter med våre Naturesse® engangs serveringsprodukter. Alle produkter selskapet har levert siden 2010 er plantebaserte, miljø, klima, folkehelsevennlige engangs serveringsprodukter der sosial etisk handel er ivaretatt for din trygghet.


Alle produkter er 100% komposterbare og dermed på lag med naturen. Alle nødvendige sertifiseringer på miljø, matvaresikkerhet og sosial etisk handel!

Alle produkter er komposterbare, og går som kompost tilbake til vann CO₂ og biomasse som næring for mikroorganismer!

Greenway-Norge på Forbrukerinspektørene

Verdivalg

Å velge Greenway-Norge siner produkter er et verdivalg sier daglig leder Jan-Erik Pavels Smith. Han har siden 2010 hatt hovedfokus på Det Grønne skiftet og den naturlige grønne sirkulærøkonomien. Tidligere var han mer enn 20 år i nasjonale og internasjonale IKT konsern. 

Ut over at våre produkter er flotte og funksjonelle gir det å velge Greenway-Norge AS deg og din bedrift en trygghet der du kan stå rett i ryggen  og vite at du er på lag med naturen, miljø, klima, folkehelse og sosial etisk handel.  

Produsenten som står i ryggen til Greenway er Sveitsiske Pacovis.
De er en solid og verdistyrt miljøbedrift som går foran og viser vei i den naturlige grønne sirkulærøkonomien. Hele tiden utfordres muligheten til å gjøre produktene enda bedre, smartere og reelt grønnere, ikke fordi det er et krav, men fordi vi ønsker å være ledende på miljøvennlig engangs servering. 

Når produktene skal leveres tilbake til naturen igjen 

  • Komposteres produktene etter bruk vil man lagre CO₂ i 20-30 år, noe som er genialt! Funfact: Om man har 10kg hummus som er resultatet av kompost så vil dette lagre så mye CO₂ at en standard dieselbil kan kjøre ca 42km. Dette betyr at kompost monner! 
  • Om produktet brennes frigjøres energi og den CO₂ som veksten selv har samlet, nye vekster vil igjen samle inn den CO₂ som har blitt frigjort som et naturlig kretsløp.
  • Mange av produktene kan også resirkuleres industrielt, både mekanisk og kjemisk – men ALLE kan komposteres! 
  • I privat sammenheng bruker vi mange av produktene flere ganger. Eksempelvis bruker vi tallerkener og kaffekopper flere ganger, som sagt ved privat bruk.  
  • CPLA-bestikket har i tillegg til å være sertifisert for å kunne vaskes 20 ganger i oppvaskmaskin, også mulighet til å kunne resirkuleres både kjemisk og mekanisk. I Belgia har dette vært gjort i over 14 år. Det at bestikket på toppen av dette kan komposteres gjør det til et meget anvendelig bestikk. I industriell kompost vil bestikket blir jord på 12 uker.
  • Alt, På lag med naturen! 

Fra holdning til handling! 

Naturesse® engangsservise

Klikk her for vår Naturesse® katalog 

                                                                                                                  

Noen kundehistorier vi er stolte av

Da vi i desember 2015 fikk Svanemerket alle våre palmebladprodukter, som den første i verden, stilte Forsvarets ansvarlige for mat og drikke på pressekonferansen sammen med Svanemerket og Greenway-Norge og heiet på produktene som er bra for miljø, klima, folkehelse og sosial etisk handel.
Det viser på godt nynorsk Corporate Social Responsibility!
Nortura Proff har siden 2010 heiet på våre produkter som er på lag med naturen. I starten var det høy fokus på design, og en hyggelig bonus at produktene var miljøvennlige. Etter hvert ble fokuset på klima, miljø og folkehelse naturlig nok viktigere.
Da den Norske delegasjonen på Grüne woche i 2023 serverte norsk kvalitetsmat til sine gjester, ble det servert i våre flotte produkter som er på lag med naturen. Det er vi stolte av!
Vi er stolte over at Tine Partner under Umami 2023, med sine meritterte kokker på lag, valgte å servere sine kunder på våre produkter - som er laget på lag med naturen.